Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, виконавицею Slavia, активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує численним шанувальникам закулісся особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставив яскравий літній кадр, трепетно привітавши давнього друга Олександра Пономарьова з днем народження - 9 серпня співакові виповнилося 48 років.

Так, артист не шкодував для товариша теплих слів, бажаючи якомога більше писати, творити і співати. На знімку зіркові колеги позували в схожих фраках чорного кольору, лакованих туфлях і темних сорочках з довгим рукавом, стоячи серед зелених дерев.

При цьому Олександр посміхався на камеру, а Дзідзьо був зосереджений і виглядав досить серйозним.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Друже @ponomaryovoleksandr, вітаю тебе з Днем Народження.

Ти наш талант, твори, пиши, співай і хай збуваються твої бажання.💙💛"

Фолловери почали коментувати публікацію і приєдналися до привітань: "Брати🤵 🤵", "золоті голоси України🔥 🔥 👏 👏", "вітаю🎂 🎉", "Файні😍", "два суперталанти на одному фото!!! Наша гордість👏", " я так розумію, що фільм Люди в чорному вже знімається в Україні😁 🤣".