Кілька днів тому відома російська співачка Максим вийшла з коми, в якій пробула практично два місяці. Лікарям вдалося її врятувати, і зірка вже може навіть самостійно функціонувати.

Дівчина навіть написала свій перший за тривалий час пост у соціальній мережі Instagram, де розповіла про все, що їй вдалося пережити.

"Всім привіт, я знову з вами! В першу чергу хочу подякувати за величезну підтримку всіх тих, хто щиро переживав за мене весь цей час. Це дійсно дуже приємно і багато для мене значить ❤ ️ " - почала публікацію співачка.

Не забула подякувати вона і лікарям, які весь цей час боролися за її життя. Саме з професіоналізм допоміг врятувати її.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також, Марина зазначила, що їй дуже допомогли всі благання і заклики про допомогу, адже, без них вона була точно не впоралася.

У понеділок, 9 серпня її нарешті переводять з реанімації в звичайну палату, і вона зможе подякувати всім вже особисто.

МакSим - фото Экспресс газета
МакSим - фото Экспресс газета

"Коли лікарі запитали мене, скільки, на мою думку, я пролежала в комі, я сказала 2 дні. Я не могла повірити, що минуло більше місяця" - продовжує дівчина.

Станом на даний момент вона все ще в дуже слабкому стані, а коли ходить, то сильно паморочиться голова. Незважаючи на це, вона сподівається, що незабаром відправиться додому, де її чекає сім'я.

МакSим, instagram.com/maksimartist
МакSим, instagram.com/maksimartist

Літати і виступати поки що не можна, так як не можна навантажувати організм, тому найближчим часом повернення на сцену чекати не варто, однак, все попереду.

Нагадаємо, з тяжкохворою МакЅим відбулися несподівані зміни: співачка зробила те, на що вже не сподівалися. МакЅим довгий час перебувала в комі

Як повідомляв портал Знай.ua, смерть не оминула МакЅим, яка останні дні перебувала в комі: "людина прожила своє". Сильне ураження легенів не залишило жодних шансів

Також Знай.ua писав, співачку МакЅим ввели в штучну кому і дали термін три дні