Скандальна російська балерина і любителька шпагатів Анастасія Волочкова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,2 мільйона чоловік.

Зовсім недавно знаменитість відправлялася на відпочинок, звідки викладала всякі знімки і ділилася особистими думками. Анастасія ніжилася на сонечку на берегах Греції, поки частина користувачів писала гнівні і злі коментарі під публікаціями.

Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Анастасія Волочкова, фото: Instagram

А зараз, як написала особисто Волочкова, вона повернулася додому і відразу ж попрямувала в улюблений салон, щоб зробити манікюр і педикюр.

"По прильоту я відразу попрямувала в улюблений салон @flakon.beauty.msk навести красу на ручках і ніжках.😊 🌺 Після відпочинку теж потрібен відпочинок 😂 а в такому комфортному кріслі поспати під час процедур одночасних манікюру і педикюру-таке блаженство!🙏", - пише балерина в публікації.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скрін, Instagram Волочкова
Скрін, Instagram Волочкова

"А чому не до вікна розтягнула ноги? Дуже короткі вийшли😂", "Як з концтабору ноги привезли, а не з відпочинку в Греції. Дуже не вдалий ракурс", "Чому ваш фотограф вибирає такі жахливі ракурси?", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Волочкова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Волочкова)

Нагадаємо, Анастасія Волочкова показала груди без ліфчика і нарвалася на ненависть: "Цінника не вистачає"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Волочкова вирушила на море без шпагату: "І поза пристойна, і наряд красивий"

Знай.ua писав, Анастасія Волочкова зазіхнула на лаври Кім Кардашьян: "Зверніть увагу, ноги не розсунуті"