Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка стала популярна після програми "Ревізор" викликає інтерес у громадськості, тому за її життям із задоволенням стежать понад 670 тисяч людей.

Зовсім недавно вона поговорила щодо етикету при парковці автомобіля, а зараз вона поділилася матеріалами з її минулої лекції в Коломиї, Івано-Франківській області. Там у неї одна з дівчат, що сидять в третьому ряду, поцікавилася — як можна полюбити себе.

Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/
Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/

"Довірлива, ніби існує рецепт і мені він відомий. Але я відповіла, як для себе: - а спробуйте не адаптуватися під очікування всіх. Спробуйте одягатися так, як хочете. Не питатися при цьому у чоловіка, у подруги, чи вам в цьому добре. Спробуйте, врешті-решт, виставити фото без фільтрів...", - зізналася Ольга Фреймут.

Після цього стало відомо, що телеведуча досі чує відлуння фраз, думок, будь вони провокаційними, сміливими або навіть наївними.

Оля Фреймут, instagram.com/freimutolia
Оля Фреймут, instagram.com/freimutolia

"Полюбити себе" - дуже складне для розуміння поняття 😄потрібно замінити його на "ставитися до себе добре" і все стане набагато простіше і зрозуміліше", - пише один з користувачів в коментарях.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Фреймут з чоловіком зробили це просто в ліфті готелю: "Неймовірна романтика"

Як повідомляв "Знай.ua", конкурентка Олі Фреймут Олена Філонова сильно схудла і змінила колір волосся: "Красуня! Так до лиця натуральне"

Знай.ua писав, Оля Фреймут видала секрет сімейного щастя: "Обійняти і пробачити"