Киянку обурила піца, яку їй доставив кур'єр. Відповідний пост з'явився в телеграм-порталі Чорний Список.

У період жорсткого карантину доставка з ресторанів була майже єдиним способом скрасити сумні будні самоізоляції.

Навіть тепер, коли заклади відкриті, багато наших співвітчизників часто розважають себе різними смаколиками, які непросто приготувати самостійно. Однак часто це призводить до курйозів або скандалів.

Так, мешканка столиці замовила в Сільпо дві піци. Одну з них привезли горілою. Обурена клієнтка поскаржилася і сфотографувала товар.

Киянка замовила доставку з #Сільпо #Resto на вул. Борщагівській, 154А, дві піци: карбонара і чотири м'яса. Привезли горілу піцу
, - повідомив автор поста.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати дану ситуацію. Деякі з них захистили магазин, а хтось став на бік клієнта.

Зазвичай вирішується дзвінком в контору, і до наступного замовлення привезуть таку ж піцу безкоштовно. Це в хороших закладах нормальна практика"; "Моя дружина погоріліше приготує і все наминають мовчки"; "Це не горіла! А відмінно запечена! Ви значить горілу не бачили!
, - повідомляють вони.

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ: щастя, що не проковтнув.

Нагадаємо, що українець купив пшоно з мумією миші: "вищий сорт".

Як повідомляв Знай.uа, дитина мало не з'їв скло в ріжку популярного морозива: "виробник (не)щастя"