Ольга Сумська порадувала шанувальників фотографією зі своїм домашнім улюбленцем. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя. Соціальна мережа артистки користується неймовірною популярністю і набрало понад сімсот дванадцяти тисяч передплатників.

Як відомо, жінка є відомою собачницею, віднедавна вона завела двох породи чихуахуа. З ними вона нерозлучна і навіть відпочиває разом з ними. За часів карантинної "відпустки" вона навіть говорила, що Джессіка і Жасмин є її найбільшою втіхою.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв
Показати ще

9 серпня вона опублікувала фотографію в сторіз соціальної мережі з відпочинку. Жінка лежить на пляжі в червоному купальнику і з біло-рожевим парео на ногах. На колінах у неї сидить улюблена собака.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ІА " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину