Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

Як відомо, зараз Потап насолоджується сімейною подорожжю в компанії дружини, своєї мами, тещі та їх спільної подруги, за сумісництвом колишньої дружини Позитива Анни Андрійчук. Зоряна сім'я вирушила в сонячну Хорватію, до узбережжя Адріатичного моря. Подружжя активно діляться знімками з відпустки, занурюючи шанувальників в культуру і пейзажі східноєвропейської країни.

Цього разу 40-річний артист розмістив цілком буденне фото, без звичних яхт, ресторанів і шикарних видів. На знімку можна помітити, що Потап під час відпустки трохи заріс, що викликає невелике здивування, адже шанувальники завжди знали його лисим, без єдиного волоска на голові та обличчі. Його борода має білосніжний відтінок, і росте досить таки рівномірно. Під фото артист вирішив запитати поради у своїх фанатів, чи варто йому позбавлятися від рослинності.

"Збрити? Shave or nah?"- написав Потап.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Користувачі соцмережі активно почали роздавати рекомендації Потапу і висловлювати свою думку. Були й ті, кого зовсім здивувало його бажання питати поради у підписників, вони нагадали йому про дружину Настю і про те, що варто було б запитати думки у найближчої людини.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських зізналася, на що Потап витратив довгі роки: "Дівчатка, а ваші вже навчилися?"

Нагадаємо, що Настя Каменських захотіла добра для дітей, а нарвалася на хейт: "Краще б своїх народила"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських показала, як тринькає сімейні гроші без Потапа: "Починаємо"

Також портал Знай.uа писав, як Настю Каменських після розлуки зустрів роз'ярений Потап: "Прибери телефон"