Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

Як відомо, зараз Потап насолоджується сімейною подорожжю в компанії дружини, своєї мами, тещі та їх спільної подруги, за сумісництвом колишньої дружини Позитива Анни Андрійчук. Зоряна сім'я вирушила в сонячну Хорватію, до узбережжя Адріатичного моря. Подружжя активно діляться знімками з відпустки, занурюючи шанувальників в культуру і пейзажі східноєвропейської країни.

Цього разу 40-річний артист розмістив кумедні короткі ролики за участю своєї коханої Насті. У кадрі дівчина танцює і співає під свій новий хіт "Червоне вино". У тексті лунають слова: "Нічого не кажи, я танцюю - ти дивись", і співачка буквально закрила рота Потапові в Insta Stories, супроводжуючи все своїм привабливим танцем в білосніжному купальнику, який дозволив розглянути всі апетитні вигини її тіла.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських зізналася, на що Потап витратив довгі роки: "Дівчатка, а ваші вже навчилися?"

Нагадаємо, що Настя Каменських захотіла добра для дітей, а нарвалася на хейт: "Краще б своїх народила"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських показала, як тринькає сімейні гроші без Потапа: "Починаємо"

Також портал Знай.uа писав, що Потап розкрив всі карти на відпочинку з Настею Каменських: "Дірка велика"