Відома російська прима-балерина, головний амбассадор широкого шпагату на всьому пострадянському просторі, а також любителька наробити галасу через розлучення заможних залицяльників Анастасія Волочкова заявила, що у неї є судова перемога.

Справа в тому, що її конфлікт з керівництвом Великого театру Росії зайшов дуже далеко, навіть прокуратурі довелося втрутитися.

Про це стало відомо завдяки новій публікації IGTV Анастасії Волочкової в мережі Instagram.

"Правда на нашому боці! Хочу висловити глибоку подяку співробітникам прокуратури міста Москви і окремо Тверській міжрайонній прокуратурі за грамотно проведену перевірку за моїм зверненням і виявленню грубих порушень трудового законодавства з боку керівництва Великого театру Росії.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Матеріали направлено до Державної інспекції праці Москви для притягнення до адміністративної відповідальності. А також, прокурором дано доручення про проведення дослідчої перевірки на предмет виявлення ознак складу злочину в позбавленні співробітників адміністрації Великого театру.

Найглибша повага моєму Адвокату Євгену Корчаго за професіоналізм, гідність, сміливість, мудрість, мужність і вміння перемагати.", - повідомила своїм шанувальникам Анастасія Волочкова.

Скрін, Instagram Волочкова
Скрін, Instagram Волочкова

Раніше повідомляли, Анастасія Волочкова протягнула жахливі ноги після відпочинку: "Як з концтабору".

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Волочкова показала груди без ліфчика і нарвалася на ненависть: "Цінника не вистачає".

Знай.uа писав, Анастасія Волочкова вирушила на море без шпагату: "І поза пристойна, і наряд гарний".