Учасниця реаліті-шоу "Холостяк-11", яка своїм шпалером завоювала серця тисяч шанувальників, Юлія Бельченко з прізвиськом "Зайка", провела особисту зустріч зі своїми підписниками в соціальній мережі Instagram.

Красуня, яку Михайло Заливако не обрав через Анну Богдан, показала, де і з ким зустрічалася в Києві.

"Про нашу зустріч з підписниками. Дівчата прийшли заряджені на позитив, чим просто до неможливого підняли мені настрій», - ділиться Юля «Зайка».

Вона також трохи розповіла про своїх гостей.

"Ми зустрілися в ресторані @delhidelhikyiv, пробували індійську кухню, несподівано, але ця багата на спеції Їжа напрочуд смачна. Мої гості: Іра - логопед. Добра, мудра, м'яка і дуже цікава. Софія - майбутній стоматолог. Відкрита, весела і не по роках розумна дівчина. Дівчата, ви просто чудові, відкриті і душевні. Дякую за цю зустріч, було супер!», - розповіла блогерша.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Спасибі тобі", "Юля, ти прекрасна", - пишуть її нові подруги.

"Які милі дівчата підписники! Юлечка, розумничка, прекрасно провела час-так тримати", "Ніколи не їв індійську їжу, треба буде спробувати», «Юляшка-милашка», - пишуть в коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, раніше "Зайка" Юля "покаялася" після фальшивого весілля, але це їй вже не допомогло

Як повідомляє портал «Знай.uа» Юля "Зайка" опинилася в" космосі "після фальшивого весілля з Богданом Юсипчуком:" мені зробили..."

Також «Знай.uа " писав, що Розлючена Ганна Богдан розкрила всю правду про Юлю "зайчика": "відчуваю себе обдуреною"