Відома 29-річна секс-символка, модель Playboy і фітнес-тренерка з Сан-Франциско, США, Лейсі Кей Сомерс активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс рідкісний спільний кадр, зроблений з рідною сестрою на ім'я Стефані. Так, дівчата позували для селфі в світлих апартаментах, примірявши вбрання з глибокими декольте.

Красуні дуже схожі між собою, проте Стефані залишила свій натуральний колір волосся, в той час як Лейсі стала платиновою блондинкою. Молодша сестричка Сомерс може з легкістю похвалитися стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, однак, на відміну від фітнес-моделі, вона не збільшувала груди.

При цьому обидві зірки соцмереж часто влаштовують пікантні спільні фотосесії.

instagram.com/lacikaysomers/

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що Лейсі Кей Сомерс дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 10,9 млн. фоловерів. До того, як стати моделлю красуня вивчилася на медсестру, однак робота здавалася їй занадто нудною. тому тепер дівчина заробляє на життя зовнішніми даними.

Зірка співпрацює з культовим чоловічим глянцем Playboy, нерідко знаменитість можна помітити і на рингу MMA, адже Лейсі - затребувана ринг-гьорл.