Ведучий популярних проєктів "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник показав фанатам свою музу.
Відповідним фото Григорій Решетник поділився на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежать понад 500 тисяч шанувальників. На оприлюдненому знімку телеведучий позує разом зі своєю коханою дружиною Христиною.

"У кожної творчої людини обов’язково має бути муза ❤️ Моя Христина Решетник 💎", - так телеведучий підписав опубліковане фото.

Григорій та Христина Решетник, фото з instagram
Григорій та Христина Решетник, фото з instagram

На фото Григорій Решетник у стильному костюмі ніжно обійняв свою дружину, яка позує у довгій білій сукні. При цьому Христина Решетник тримає у руках рожеву квітку.
Користувачі мережі одразу ж прийнялися залишати свої коментарі під ніжною світлиною телеведучого та його дружини.

"Чарівні 😍", "Ви дуже гарні!!!!!🔥", "Неймовірні!🔥", "Неймовірно красива пара!!!!❤️❤️❤️❤️❤️", "Супер ❤️❤️", "Гаааарні😍🔥", "Які ви чудові🙌", - такі коментарі залишили користувачі мережі під оприлюдненим фото.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що "Холостячка" Огнєвіч назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.

Як повідомляв Знай.uа, ведучий "Холостячки" Решетник налякав українців перекошеним обличчям: "Розпусниця". Григорій Решетник показав, як готується до вихідних, а також, поцікавився у фанатів, які у них плани на вечір.

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка " Огнєвіч видала, де любить робити це найбільше: "Кружляє голову". Співачка опублікувала добірку топ-місць.