Нещодавно стало відомо про те, що подружня пара, за якою спостерігала вся країна з шоу "Холостяка" повідомила про довгоочікуване поповнення в родині, Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка Лева.

Молода мама ділилася з аудиторією подробицями і важливими моментами протягом всієї вагітності і самої родової діяльності.
Малюк народився 13.07.2021, о 09:51 ранку. Батьки повідомили, що назвали сина Лев. Дитина народилася справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Зараз Даша продовжує ділитися зі своєю аудиторією буднями молодої мами, новинами про розвиток дитини і про свої особисті внутрішні зміни, які відбулися з нею після народження сина.

Як раніше розповідала в соцмережі Даша, лікарі рекомендували їй утриматися від занять спортом деякий час після пологів. Молода мама не раз нарікала на свої оновлені параметри і зайві кілограми, і вже з нетерпінням чекає можливості привести своє тіло в бажаний вигляд до сімейного відпустки, в яку вони планують відправитися в жовтні.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Поки Даші не можна займатися фізичною активністю, вона не втрачає часу і регулярно ходить на сеанси масажу, а косметологи приводять її тіло до ладу за допомогою різних процедур спеціальними засобами, і про всі своїх старання і методи вона часто розповідає шанувальникам в соцмережі.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова знайшла на кого можна "скинути" дитину: "Коли немає допомоги-це важко"

Нагадаємо, що Даша Квіткова поскаржилася на втому, поки Микита Добринін "прохолоджується" в Одесі

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова і Микита Добринін показали маленьке щастя після пологів: "Спасибі, що обрав нас"