Відома парочка, яка минулого року буквально оселилася в головних темах десятків видань зі своїми інтрижками і новинами про зради - Сергій Глушко (Тарзан) і Наташа Корольова, продовжують дивувати шанувальників так званою "сімейною ідилією". Цього разу Наташа показала, як її чоловік реалізує свій талант художника.

Справа в тому, що Сергій Глушко вирішив написати портрет своєї дружини, і схоже, що це у нього вийшло.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наташі Корольової в мережі Instagram.

Публікація Наташі Корольової, скріншот: Instagram
Публікація Наташі Корольової, скріншот: Instagram

На жаль, Наташа Корольова не підписала новий знімок і не висловилася, що ж вона думає про таке хобі свого чоловіка. Однак співачка залишила одне злите слово з двох - сім'я та ідилія. Поки невідомо, яка ж саме "ідилія" в родині стриптизера і співачки, після довгих скандалів зі зрадою Тарзана.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Віддані шанувальники почали активно коментувати публікацію: "Тарзан, виявляється, талант. І танцює, і співає, і малює", "Не вірю", "Лівою рукою, права в телефоні - прям Юлій Цезар", "Він так шикарно малює", "Кіно і німці".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно подробиці свого життя 48-річна Наташа Корольова розповіла в ефірі російського каналу НТВ у програмі "Звезды сошлись". Коли артистка познайомилася з Ігорем Ніколаєвим їй було всього 16 років. Весілля артисти зіграли в 1992-му. Однак, через дев'ять років повідомили, що розлучаються. Також співачка розповіла і про свій перший сексуальний досвід.

Раніше повідомляли, Наташа Корольова втекла від Тарзана в проливний дощ: "Тобі зраджують, я знаю".

Як повідомляв Знай.uа, Глюкоза шукає рабиню, а Кіркоров дарує костюми: як ставляться до своїх "прислуг" зірки шоу-бізнесу.

Знай.uа писав, чоловік Наташі Корольової Тарзан замінив Городнє лякало в капусті: "Птахів відлякує від врожаю".