Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

Останнім часом бізнесмен став популярний в соцмережах і в колі українських знаменитостей, які із задоволенням пропонують Михайлу зробити різні колаборації і запрошують знятися в цікавих проектах і шоу.

Цього разу Михайло з'явився в Insta Stories з учасницею "Холостяка" 10-го сезону і "Х-Фактора" Аліною Ляшук на зйомках популярного шоу "Україна має талант". На відео також присутня Анна Богдан, високий зріст якої зазначила кріхитка Аліна. Обраниця "Холостяка" заявила, що причина в туфлях на підборах.

"Боже ви такі високі, відчуваю себе карликом якимось", - з гумором повідомила Аліна.

Михайло жартівливо оголосив, що у всьому винен фільтр в Instagram, але секундою пізніше зізнався, що Анна вище його і тут же почав виправдовуватися тим, що в кадрі вибрав невдалий ракурс.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що "Холостяк" Михайло Заливако зізнався, що підписав з Ганною Богдан контракт: "У мене просто хе*ові умови"

Нагадаємо, що грайлива Анна Богдан осідлала "Холостяка" Заливако прямо в спортзалі: нехай заздрять

Як повідомляв Знай.uа, розлючена Ганна Богдан розкрила всю правду про Юлю "Зайку": "Відчуваю себе обдуреною"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Заливако осоромився на відпочинку з Ганною Богдан: "Вчуся тримати"