Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яку всі знають з проекту "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією особистими і робочими моментами життя, навчає правилам етикету своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 660 тисяч чоловік.

Цього разу 39-річна знаменитість повідомила в Insta Stories, що вона часто слухає лекції відомого російського психолога Михайла Лабковського, який не тільки веде приватні консультації, а й виступає з семінарами в різних містах Росії та світу.

Ольга Фреймут заявила, що їй було дуже важко прийняти в собі почуття провини, злості і страху, але їй допомогли лекції радикальної психології Лабковського, за якою, зі слів телеведучої, можна бути трохи "чірікнутой", а значить собою.

"Полюбити всі ці частини себе складно. Але без них особистість - як залузане готове насіння соняшнику, - аж надто придатне для споживання", - написала Оля.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Психолог Михайло Лабковський запевняє, що людина може і має право бути щасливою і робити тільки те, що вона хоче. Автор досліджує причини, що перешкоджають психічно здоровому способу життя: звідки в нас усвідомлені і несвідомі тривоги, страхи, невміння слухати себе і як будувати відносини з іншими людьми?

Михайло Лабковський, фото з forbes

Раніше ми писали про те, що Оля Фреймут позмагалася красою з молодшою сестрою: очі розбігаються

Нагадаємо, Ольга Фреймут видала, якою була в 18 років, "Ревізора" не впізнати: "Працювала офіціанткою"

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Фреймут навчила українців етикету при парковці: "Купити шоколадку або води"