Учасниця 10 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Христина Че користується в соціальних мереж не дуже великою популярністю, як переможниці і другі половинки головних героїв. Однак, не варто приховувати, що все таки у неї досить велика армія шанувальників, з якими вона ділиться яскравими кадрами, порадами і навіть філософськими думками.

Цього разу Крісті опинилася в компанії коханої Михайла Заливако Анни Богдан. Христина заявила, що дуже рада такій компанії і дякує долі, що їй вдалося познайомитися і подружитися з Анею.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Крісті ніж в мережі Instagram.

Публікація Крістіни Че, скріншот: Instagram
Публікація Крістіни Че, скріншот: Instagram

"Не можу повірити, що колись вважала себе закритою і нетовариською. Мені комфортно було з моїм вузьким колом близьких людей, який я не хотіла розширювати. Колись вбила собі в голову, що мені ніхто не потрібен і мені добре одній.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Такий собі Мауглі нашого часу. Але насправді, мені так було зручно думати, тому що відчувала я себе в Києві самотньо без рідних і друзів.

Зараз мене оточують неймовірні люди! Я почала формувати оточення з людей, які мене надихають, підтримують і заряджають! Люди, які мене зараз оточують-то любов! Знайомство з Анею у нас вийшло дуже цікавим! Але зустрічі завжди душевні і теплі! Обіймаю дуже!", - зізналася Христина.

Анна Богдан, фото з instagram
Анна Богдан, фото з instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що Анна Богдан розповіла, що пишається собою, адже їй вдалося привести себе в ідеальну форму і по-справжньому кайфувати від свого тіла. Анна Богдан (Сторожук) стала відомою після перемоги в 11 сезоні шоу Холостяк. Там вона підкорила серце бізнесмена Михайла Заливако. Після цього Анна стала популярною блогеркою і за нею в Instagram стежать понад 180 тисяч осіб.

Раніше повідомляли, Григорій Решетник "оголосив" себе Купідоном проекту "Холостяк": "Не треба обманювати людей".

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова після пологів зізналася ,що допомогло їй уникнути цькування: "Прала і прасувала".

Знай.uа писав, Юля "Зайка" після "Холостяка" дозволила чоловікові розпустити пустотливі ручки в басейні: "Щоб не згоріла".