Відома співачка Світлана Лобада має чимало шанувальників. Тому увага мільйонів людей пильно прикута не тільки до її творчості, а й до особистого життя.
Світлані Лободі неодноразово приписували романи зі світовими знаменитостями або ж відомими політиками. Однак, співачка не дуже часто розповідає про своє особисте життя.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Так, нещодавно в мережі з'явилася інформація про роман Любоди з відомим українським бізнесменом, але зірка лише висміяла це в соціальних мережах. Але, нещодавно співачка таки розповіла про своє особисте життя. Вона зізналася, що у неї є коханий чоловік і вона мріє ще й про сина.

" Я щаслива людина, у мене є все. Дуже хотілося б ще хлопчика, нам не вистачає. У нас таке бабине царство вдома, багато бабусь, тіток, нянь. Коли збираємося разом, то одні жінки, і тільки мій чоловік сидить поруч і каже:" потрібно щось міняти", - зізналася Світлана.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial/
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial/

Але при цьому співачка не розкрила ні імені ні професії свого чоловіка. Тільки зізналася, що збирається народити йому спадкоємця і не одного.
Також Лобода зізналася, що нещодавно придбала будинок біля моря де й живе зараз вся її родина.


Раніше ми писали про те, що Алан Бадоєв підняв у повітря Світлану Лободу: "О так, Свєтка, бери все"

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, що Світлана Лобода зізналася в любові до України: "Моя рідна, скучила"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Лобода зізналася, за ким сумувала під час поїздки в Україну: це не тіль Ліндеманн