Навіть багаті і знамениті іноді безсилі перед недугами. Особливо гостро це відчувається в період пандемії, коли недуга не обходить стороною кумирів мільйонів.
Сьогодні ми розповімо вам про зірок, яким в буквальному сенсі довелося в буквальному сенсі довелося боротися за своє життя.

Алібасов, скріншот: Youtube
Алібасов, скріншот: Youtube

Одного разу продюсер групи На-На Барі Алібасов прийшов додому і дуже захотів пити. Чоловік випив рідину, яка нагадала йому сік, але це виявився розведений засіб для чищення сифонів.
У підсумку він отримав хімічний опік шлунка і харчового тракту, внаслідок чого впав у кому. Барі Алібасов вийшов з коми тільки через 5 днів.
Відома співачка Надія Бабкіна також пережила кому, причиною цього став коронавірус. У квітні 2020 року ЗМІ повідомили про госпіталізацію співачки. Медикам довелося ввести її в стан медикаментозного сну, щоб зупинити ураження легенів.

Надія Бабкіна, фото - https://www.instagram.com/ngbabkina/
Надія Бабкіна, фото - https://www.instagram.com/ngbabkina/

Вже незабаром Надія Бабкіна пішла на поправку, а після повного відновлення вона записала відео, де подякувала шанувальникам за підтримку.
Співачка Макѕим також стала зіркою, яка вимушено потрапила в кому. Дівчину госпіталізували 15 червня з ураженням 40% легень і негативним тестом на коронавірус. Незадовго до цього співачка виступала на концерті в Казані з високою температурою. Вона думала, що це звичайна застуда.

Макѕим, фото: Instagram
Макѕим, фото: Instagram

Незабаром лікарі вирішили ввести співачку в стан штучної коми, адже відсоток ураження легень невблаганно збільшувався. Повністю прийти в себе Макѕим вдалося тільки на початку серпня. Зараз співачка ще відновлюється після хвороби.

Нагадавши, з тяжкохворою МакЅим відбулися несподівані зміни: співачка зробила те, на що вже не сподівалися. МакЅим довгий час перебувала в комі

Як повідомляв портал Знай.uа , смерть не оминула МакЅим, яка останні дні перебувала в комі: "людина прожила своє". Сильне ураження легенів не залишило жодних шансів

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Також Знай.uа писав, співачку МакЅим ввели в штучну кому і дали термін три дні