Зірки телешоу "Холостяк", Микита Добринін і Даша Квіткова, які зовсім недавно стали батьками чудового малюка Лева, святкують річницю весілля. Відповідне повідомлення з'явилося на особистій сторінці новоспеченої матусі в соцмережі Instagram.

"Сьогодні річниця нашого весілля, а завтра рівно місяць нашому синові", - поділилася Квіткова зі своїми фанатами. Вона також опублікувала безліч знімків з їхнього весілля, яке було приголомшливо красивим.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити
Показати ще

"Другий пост за пів дня, у когось з'явився час. А взагалі, Даша, Я вас від щирого серця вітаю. Нехай ваші почуття з роками тільки міцніють! Будьте щасливі!», - зазначають у коментарях читачі сторінки.

"Тато звільнив мамі руки", - зізнається у відповідь Дарина.

"Найкрасивіша весілля", "Мої найтепліші побажання", "Будьте щасливі! Прекрасні фото", "дуже красива пара, сімейного благополуччя вам", "І здоров'я вашому синочку, благослови вас Бог!", - додають інші коментатори.

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова знайшла на кого можна "скинути" дитину: "коли немає допомоги-це важко"

Нагадаємо, що Даша Квіткова роздяглася після пологів і вразила всіх: смілива жінка

Як повідомляв Знай.uа, ДАша Квіткова і Микита Добринін показали маленьке щастя після пологів: "спасибі, що вибрав нас"