На сторінці в Instagram відомої блогерки Олени Філонової з'явився новий пост, присвячений проблемі виходу з дієти. Також вона доповнила свій пост фотографіями в яблучному саду.

"Як не зірватися після ПП або дієти?! Наприклад. Я на програмі Майєра вчуся правильно їсти, дотримуючись часу і спокійний режим", - поділилася вона.

Її сніданок починається о 8:30, обід - о 13:00, вечеря – о 17: 00. Їжу вона пережовує по 15-30 разів, не поспішаючи.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

"Звичайно, кожен з нас після здорового харчування, хоче побалувати себе солодким. Ось тут дуже важливий момент. Ми повинні пам'ятати і розуміти, що після очищення кишечника і зміни харчування, вже іншого графіка. Нам головне тримати все! Організм перебудувався і починає думати і споживати, засвоювати їжу вже не так, як раніше, а правильно, я б сказала, здорово!",- пояснює Філонова.

Вона додала, що цілком можна дозволити собі солодке, але головне - це його кількість. "Трохи чорного шоколаду або корисного десерту, наприклад, Панакота, чізкейк, мус з манго-маракуйя, домашнє вівсяне печиво... в невеликій кількості до

30 грамів можна. Подаруйте собі один день для смакоти, але головне - не їжте все підряд в неміряних кількостях. Трохи можна», - радить блогерша.

За її словами, правильне харчування, яке увійшло в звичку, не стане причиною зривів.

"Організм не вимагатиме більше, ще, дай, поклади в мене ще шматок. Буде набагато легше. І пам'ятайте. Захоплюйте себе тим, що Вам подобається, додавайте улюблений вид спорту або просто ходьба по 5-10 км (приклад). І все буде добре! Необхідно виробити силу волі і дисципліну всередині себе! А так само дуже важливо, перевіряти у фахівців свої органи, якщо чогось не вистачає, доктор після аналізів, призначить ряд вітамінів»,-резюмує блогер.

"Вже помітний результат, наприклад, талія стала набагато менше. А найголовніше груди, стегна і попа повинні залишитися. Рапунцель прям, шикарна", " як завжди, красива, доглянута, неповторна, найголовніше - Ваша посмішка і вміння піднести себе!!! Розумничка», - пишуть її фанати.

Тим часом, співачка MamaRika в новому випуску " МастерШеф.Селебріті" зійдеться у Батле зі своїм чоловіком.

А інша колега Філонової в Instagram зізналася, кому чоловіки дарують подарунки.

Також танцюючий мільйонер в плавках відсвяткував свій 54-й день народження на яхті.