Відома українська спортсменка і учасниця шоу "Танці з зірками" Анна Різатдінова має чимало шанувальників. Тому вона часто тішить їх новими фото або ж цікавими подробицями з життя в своєму Instagram.
Цього разу спортсменка поділилася кумедним танцювальним відео, де повторювала рухи з популярного фільму.

Скріншот зі сторінки Анни Різатдінової
Скріншот зі сторінки Анни Різатдінової

При цьому Анна Різатдінова зізналася, що з самого дитинства дуже любила танцювати, навіть в гімнастику вона пішла через свою тяги до хореографії. Після участі в проекті "Танці з зірками" дівчина продовжила займатися танцями адже це те, що дійсно приносити їй задоволення.
Різатдінова зазначає, що саме проект "Танці з зірками" допоміг їй остаточно і безповоротно розбудити любов до танців.

Скріншот зі сторінки Анни Різатдінової
Скріншот зі сторінки Анни Різатдінової

"Танці відчуваються по-іншому. Виходячи на паркет, у тебе немає предметів в руках, ти не хвилюєшся про булаву або стрічку. Так, ти зосереджений на кроках, але встигаєш отримувати задоволення і кайфувати. Після тижня занять бальними танцями я зрозуміла, чому бальники так б'ються за можливість брати участь в Олімпійських іграх. Спортивні бальні танці - це не просто "фізичне навантаження", це справжній спорт❤️", — розповіла вона.

Скріншот зі сторінки Анни Різатдінової
Скріншот зі сторінки Анни Різатдінової

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше колишня олігарха Онищенка Різатдінова відкрила в собі здібності Ванги: "а сперечаємося?"

Як повідомляє портал Знай.иа колишня олігарха Онищенка Різатдінова заговорила про серйозне захворювання :" на ранній стадії"