Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч, який веде популярну телепередачу "Всі люди" на телеканалі "Україна", частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 180 тисяч чоловік.

20 липня 2021 року, у вівторок, його дружина Юлія народила синочка, якого назвали Нілом. Анатолій був присутній при пологах, а потім разом з дружиною почав ділитися безліччю знімків з крихтою, навіть зробивши фотосесію дитині в перший же день його народження.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Про це розповідала дружина телеведучого Юлія, яка зараз поділилася невеликим відео і зізналася, що дуже сильно сумувала "за собою". В цьому випадку дівчина, найімовірніше, говорить про свою фігуру і стрункості, оголивши животик.

"Як же я сумувала "за собою". Хоч животик і приносив мені задоволення, але недовго 😂 8 і 9 місяць вже було досить важко, особливо цим спекотним літом", - пише вона в публікації.

Син Анатолія Анатоліча і Юли
Син Анатолія Анатоліча і Юли
Син Анатолія Анатоліча і Юли Инстаграм yulattt

"Така гарненька🥰", "Красуня🔥🔥🔥🔥", "Офігенна😍", "Виглядаєте шикарно👏👏👏", "Бабуся на задньому плані танцює", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дружина Анатолія Анатоліча Дзига вийшла на роботу ще до першого місяця дитини: "Потрійна мотивація"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Анатоліча Дзига захопила змінами після пологів: "20 днів без живота"

Знай.ua писав, дружина Анатолія Анатоліча влаштувала новонародженому синові фотосесію в перший його день: "Не знали, як взяти малюка"