Зовсім скоро на телеканалі "1+1" стартує новий сезон вже культового шоу "Танці з зірками", де українці будуть спостерігати за хореографією зірок шоу-бізнесу на паркеті і вболівати за своїх улюбленців.

У четвер, 12 серпня, стало відомо ім'я дев'ятої учасниці проекту - нею стала спортсменка і Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан.

Так, зірка прийняла челендж від співачки Євгенії Власової і передала його далі - 27-річному акторові Артуру Логаю.

Примітно, що ще в 2020 році Ольга стала прототипом для ляльки Барбі з серії Role Models і виявилася першою українкою, яка потрапила в цю серію.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Я приймаю #танціззіркамиchallenge та передаю виклик @logai.arthur

Побачимося на паркеті! 💃🏼👏🏻😜"

Варто відзначити, що учасниками "Танців з зірками" вже стали: співачка Джамала, вокаліст групи "ТНМК" Олег Михайлюта, солістка групи "KAZKA" Олександра Зарицька, актор і чемпіон України зі стриптизу Олексій Суровцев, акторка "Жіночого кварталу" Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко, співак Дмитро Каднай, виконавиця Євгенія Власова.