Популярна українська співачка Злата Огнєвич частенько радує шанувальників всілякими фотографіями або гарячими відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 320 тисяч осіб.

Вже зовсім скоро вийде другий сезон романтичного шоу "Холостячка" з виконавицею в головній ролі. А зараз промодиректор СТБ Лідія Паньків розкрила деякі секрети, пов'язані з подальшою прем'єрою.

Скрін, Instagram Огнєвіч
Скрін, Instagram Огнєвіч

"восени глядачі побачать воістину вогненний і пристрасний сезон. Цей вогонь Холостячка буде запалювати в собі і чоловіках. У проморолику нам хотілося показати, яка вона - справжня Злата Огнєвич. Впевнена, глядачі будуть приємно здивовані, побачивши, наскільки вона відкрита і емоційна", - розповіла вона.

Повідомляється також і те, що творці анонсу не обійшлися без декількох символів, підтримуючи метафоричну концепцію відео. Наприклад, кімната, з якої все починається, позначає якусь "пустелю" в душі співачки і самотність.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

"Ми показуємо внутрішній світ Холостячки і те, як він змінюється завдяки почуттям. Перша локація схожа на пустелю: там нічого не росте, навіть квіти в'януть. У цій кімнаті Холостячка відчуває себе самотньою. Але вона отримує промiнь надiї - це і є наш проект. Злата йде назустріч своїй любові. Вона виходить у світ, де емоції переважають", - додала промодиректор СТБ.

У цьому світі Злата Огневич прислухається до поклику власного серця і відкривається почуттям.

Нагадаємо, Григорій Решетник "оголосив" себе купідоном проекту "Холостяк": "Не треба обманювати людей"

Як повідомляв "Знай.ua", під ногами "Холостячки" Злати Огнєвич горить земля, фанати живуть надією: "У Добриніна ж склалося"

Знай.ua писав, серце Злати Огнєвич "вкрали" ще до фіналу Холостячки? Українці здогадалися раніше Решетника