Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина часто ділиться моментами з особистого життя. А також, щиро відповідає на всі питання підписників з приводу пологів і не боїться розповідати про свій досвід. Відомо, що син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Цього разу Катя розмістила зворушливий короткий ролик за участю свого сина в Insta Stories. У кадрі зовсім крихітний Михайло неспокійно крутиться на грудях своєї молодої мами, а Катерина, в свою чергу, ніжно цілує його в голову і з гордістю оголошує своїм помічником.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто нагадати, що зовсім недавно подружня пара хрестила свого сина Михайла за всіма християнськими традиціями: в церкві, зі священнослужителем і хрещеними батьками.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала корисний лайфхак матусям: як погодувати, не роздягаючись

Нагадаємо, що Катерині Репяховій довелося "поневірятися" без Віктора Павліка: "Ми бродячі артисти"

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік "поміняв" сина на ляльку з дитячого світу: "Як наш Мишко"

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова "поскаржилася" на Віктора Павліка після народження сина: "На знімній квартирі"