Відома українська журналістка і телеведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Подалко не надто часто радує свою аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежать близько 200 тисяч осіб.

Марічка Падалко веде ранкові випуски новин, в яких розповідає про всі актуальні події та сенсації не тільки в країні, а й у всьому світі. Зовсім недавно знаменитість повідомила, що збирається до Чернігова, щоб провести виїзний ефір, про який телеведуча поки ще зовсім нічого не знає, але пообіцяла розповісти шанувальникам подробиці пізніше.

Марічка розмістила пару фото зі своїми маленькими фанатами з Чернігова, які вирішили відобразити момент зустрічі зі знаменитістю на камеру.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Варто зазначити, що Марічка почала свою кар'єру телеведучої в Україні з каналу "1+1" в 2002-му році, на якому вела програму "Проспорт". У 2006-му році вона перейшла в новинну службу "ТСН", де також вела ранкове шоу на цьому ж мовнику. Пізніше вона стала ведучою дитячого шоу "Марічкін кінозал".

Раніше ми писали про те, що Марічка Падалко повідомила про поповнення в родині: забрала останнього

Нагадаємо, що Марічка Падалко налякала українців по дорозі на роботу: машина вщент

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко потрапила в неприємну ситуацію на відпочинку під Одесою: "Закрийте рот"

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко в купальнику показала фігуру після трьох пологів: не кожна вирішиться