Популярний український телеведучий, шоумен Володимир Остапчук продовжує дивувати своїх підписників в Інстаграм новими фото з дружиною. Володимир Остапчук продовжує дивувати і цого разу не обійшлося без пестощів та лестощів.

Владимир Остапчук, фото из Instagram
Владимир Остапчук, фото из Instagram

Так, на сторінці нового поста телеведучого з’явилися нові світлини з дружиною, де він демонстративно цілує її, обхоплюючи рукою зі спини, неначе справжнісінький принц.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Остапчука в мережі Instagram., що Володимир Остапчук підписав фото як "На презентации нового сезона". Зрозуміло, що на такій події потрібно виглядати на всі сто, що й демонструє солодка ця парочка. Здається, більш романтичної пари не знайти на всіх просторах інтернету. І вже велика кількість лайків просто "посипалися" на сторінку з постом. Справжнісінькі принц із принцесою, просто немає рівних цій парочці, такого більш ніде не побачити.

Нові світлини вже встигли прокоментувати його шанувальники: "Вух кАкие вы красивые и 1 и 2", "На втором как с постера, только вместо Могилёвской - Кристина;)".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Владимир Остапчук, фото из Instagram
Владимир Остапчук, фото из Instagram

Ми бачимо, що Володимир Остапчук одягнений в фіолетовий костюм, білу сорочку, а його дружина в зеленій елегантній сукні. На обличчі у дружини широка посмішка. Все це на фоні телеканалу Україна на новому показі.

Чим же ще здивує нас Володимир Остапчук у своїх наступних світлинах і що утне наступного разу і в якому образу його зустрічати. Здається, це буде незабаром, тож не втомлюємося переглядати ці чудові фото і будемо чекати на нові світлини.

Нагадаємо, раніше Нова дружина Володимира Остапчука перетворила ведучого на скромну гейшу: "І як таку не любити?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", стапчук закрутився у спекотному танці з гнучкою дружиною: "Вова балльник..."

Також "Знай.ua" писав, що Жена Владимира Остапчука показала, какие сообщения получает от бывшей мужа: "Жили с проституткой"