Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Інтернет-зірка часто звертається до пластичних хірургів і зовсім не приховує цього факту - дівчина вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд".

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних знімків на тлі гір у Буковелі, вибравши для променаду облягаючу міні-сукню гранатового кольору з глибоким декольте.

Дівчина грайливо демонструвала груди і сідниці, приймаючи різні спокусливі пози і доповнивши образ нюдовим макіяжем. Альона запропонувала шанувальникам вибрати краще фото, але їх думки кардинально розділилися.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"1/2/3/4?💔

Допоможіть вибрати краще фото, тому що я заплуталася"

Фолловери не пройшли повз: "все красиво 🔥... але брови.... не пропорційно товсті. Є ж поняття як пропорції)", "жах просто", "Господи, брови як у мавпи", " ідеальна!)) Всі 4 фото просто супер, друга - найбільше сподобалася!))😍🔥".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн