Всіма відомий український музикант Віктор Павлік частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч осіб.

14 червня 2021 року виконавець знову став батьком, коли Катерина Репяхова народила йому сина. А зараз він дав велике інтерв'ю славі Дьоміну на Youtube, в ході якого чоловік розповів про сухий закон, машину в кредит і знімну квартиру.

Віктор Павлік, скріншот із відео
Віктор Павлік, скріншот із відео

"У випуску: машина в кредиті і знімна квартира😲, сухий закон більше 2-х років🥃, чому Олег Винник популярніший🧐, чи достатньо досвіду у дружини @repyahovakate для піару Віктора Павлика, як це - жити з фанаткою, помилки у вихованні дітей, які не повторить з молодшим сином👼, куди витратив гроші, які люди відправляли на карту для лікування сина💵, Віктор Павлик не романтик і не дарує квіти", - написав Слава Дьомін в публікації Instagram.

"У мене на дачі жив їжачок, ми назвали його Павліком😍", "Віктор Павлік👏👏👏 дуже класний український співак, з дитинства люблю його пісні", "😍😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Віктор Павлік "втік" від Каті Репяхової до Дніпра, щоб роздягнутися разом з друзями: "Шикарна компанія"

Як повідомляв "Знай.ua", колишня дружина Вови Остапчука розповіла про погрози з боку ведучого: "Я була жертвою"

Знай.ua писав, Віктор Павлик відверто зізнався, як важко в ролі багатодітного батька: "Руки трясуться"