Відома українська журналістка і телеведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Подалко не надто часто радує свою аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежать близько 200 тисяч осіб.

Марічка Падалко веде ранкові випуски новин, в яких розповідає про всі актуальні події та сенсації не тільки в країні, а й у всьому світі.

Цього разу телеведуча розмістила фото та відео з вулиць Чернігова, до якого вирушила для проведення виїзного ефіру в рамках всеукраїнського туру від ТСН. Також, Марічка заявила, що до Дня Незалежності України вона зі знімальною командою планує об'їхати всі обласні центри країни.

"Всіх наших глядачів ми чекаємо сьогодні о 19:30 на Красній площі! Я знаю, що серед моїх підписників чимало мешканців Чернігова, правда)?"- написала Марічка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Користувачі соцмережі відзначили шикарний образ телеведучої і благородний стан міста, а жителі радісно привітали її в Чернігові.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Марічка Падалко повідомила про поповнення в родині: забрала останнього

Нагадаємо, що Марічка Падалко зробила приємно чужим дітям, залишивши своїх домівки: на все життя

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко потрапила в неприємну ситуацію на відпочинку під Одесою: "Закрийте рот"

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко в купальнику показала фігуру після трьох пологів: не кожна вирішиться