Популярна українська телеведуча, гумористка і постійна гостя популярних блогерів в різних проєктах на YouTube Леся Нікітюк частенько радує своїх фанатів яскравими кадрами із зіркового життя.

Цього разу Леся вирішила показати своїм фанатам "гру фортуни", знімаючи себе на камеру в Insta-масці. Справа в тому, що Леся рандомно вибирала "відсоток її досвіду у стосунках".

Про це стало відомо завдяки новій короткій Stories Лесі Нікітюк в мережі Instagram.

Stories Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram
Stories Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram

"Мій досвід у стосунках: 1%. Солодких снів...", - написала у своїй історії Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Історія полягає в наступному, телеведуча вирішила віддатися волі випадку і зняла себе на камеру смартфона в цікавій масці, яка нібито вгадує "відсоток досвіду в романтичних стосунках".

Stories Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram
Stories Лесі Нікітюк, скріншот: Instagram

Вийшло, що Лесі Нікітюк попався 1%. А трохи пізніше маска змінилася на дерево, в якому можна побачити риси обличчя зірки. Також це дерево можна назвати колодою або поліном, все одно - це деревина.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно коротеньке відео для Нікітюк зняв хтось із її фанатів. Шанувальники яскравої блондинки вирішили перевірити її шанси на роман з шоуменом, ведучим і в недавньому минулому – політиком Сергієм Притулою. Як відомо, Притула і Нікітюк - ведучі телешоу "Хто зверху?" на "Новому каналі".

Раніше повідомляли, Леся Нікітюк в образі русалки спокушає португальців: "Боже, шо з твоєю ду*кою".

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк у бікіні влаштувала в Португалії пікнік "по-українськи": "На узбіччі жр*ла".

Знай.uа писав, Леся Нікітюк "вивернула" українську душу на пляжі в Португалії: "Головне - зі своїм бухлішком".