На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram популярного українського телеведучого, зірки шоу "Слава+" Слави Дьоміна, з'явилася нова публікація.

Цього разу він поділився особистим досвідом, куди в Дубаї найкраще вирушати з дітьми.

«Для мене важливо в подорожах, щоб було комфортно і цікаво синові. У Дубаї є чим зайняти свого чада. Не дешево, але це ж Дубай. Раджу всі квитки на розваги купувати на сайтах. У касі дорожче", - підказав Дьомін.

Скрін, Instagram Дьомін
Скрін, Instagram Дьомін

На першому місці свого рейтингу він розмістив Aquaventure.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вважаю цей аквапарк одним з кращих. Знаходиться він на території готелю Атлантіс. 30 гірок, вишки для стрибків у воду, купа бассиков і пляж. Ціна за двох 160 доларів. Сюди входить ще й відвідування акваріума», - ділиться ведучий. The Lost Chambers Aquarium знаходиться на тій же території, де і аквапарк. У ньому 70 тисяч морських мешканців.

Скрін, Instagram Дьомін
Скрін, Instagram Дьомін

На другому місці-Legoland.

"Назва говорить сама за себе. Навіть я в свої 37 років тут відчуваю себе дитиною. Особливо від мініатюр будівель, які створені з кубиків Lego", - зізнається Дьомін.

На третьому місці-Motiongate, парк, який знаходиться поруч з Legoland. Можна купити комбо квитки в два парки і відвідати їх за один день. У Motiongate зібрані атракціони на основі різних мультиків і фільмів: «Шрек», «Мадагаскар», «Мисливці за привидами». За комбо квитки на два парки за дорослого і дитини доведеться заплатити 160 доларів.

Скрін, Instagram Дьомін
Скрін, Instagram Дьомін

На четвертому місці-IMG Worlds, ще один парк з атракціонами. Його плюс в тому, що він знаходиться в приміщенні. І, не дивлячись на жарку погоду, там завжди прохолодно.

"Є атракціони з героями Marvel, що дуже сподобалося моєму Владику. Він навіть познайомився з Халком. А ще крута американська гірка. Вхід за одну людину приблизно 88 доларів», - підрахував ведучий.

Скрін, Instagram Дьомін
Скрін, Instagram Дьомін

Крім того, він порадив подивитися Арку Дубай - рамку висотою 150 метрів зі скляною підлогою, вхід на яку обійшовся в 20 доларів – дешевше всіх розваг.

На п'ятому місці-зіплайн.

"Уявіть! Ви летите протягом хвилини над містом на висоті 170 метрів зі швидкістю 80 км/год. Коли я стояв на 44-му поверсі і дивився вниз, я хотів просто розвернутися і піти. Але мене не пустили. І я не пошкодував! Атракціон крутий! 170 доларів. Діти з 12 - ти років теж можуть літати», - підказав Дьомін.

Скрін, Instagram Дьомін
Скрін, Instagram Дьомін

Нагадаємо, що Настя Каменських залишилася топлес на широкому ліжку: "третина свого життя уві сні"

Також " Знай.ua " писав, що Леся Нікітюк у купальнику показала українцям свою Троянду: "Руками не чіпати"