Відомий український співак, частий гість популярних телевізійних шоу і мережевих проєктів Віталій Козловський у неділю, 15 серпня, повідомив про дуже сумну подію з особистого життя. Віталій розповів, що зупинилося серце його батька Віталія Сергійовича Козловського.

Про цю сумну новину співак повідомив в мережі Instagram.

Публікація Віталія Козловського, скріншот: Instagram
Публікація Віталія Козловського, скріншот: Instagram

"Любі друзі. У мене сьогодні дуже важкий день - пішов з життя мій найкращий тато в світі - Віталій Сергійович Козловський (12.04.1947-15.08.2021). Пишу не для співчуття, прошу вас помолитися за душу раба Божого Віталія, або просто погляньте на ці фотографії і подумки побажайте душі мого тата вічного спокою", - написав Віталік.

Віталій Козловський з батьком, фото: Instagram
Віталій Козловський з батьком, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Віталій Козловський з батьком, фото: Instagram
Віталій Козловський з батьком, фото: Instagram

Варто зазначити, що близькі друзі, колеги і шанувальники висловлюють слова зі почуттів і співчуття під публікацією. Багато хто бажає співакові сил в ці важкі хвилини. Віталій Сергійович Козловський пішов з життя на 75-му році життя.

Також варто нагадати нашим читачам, що зовсім незодавно Віталій Козловський розповідав, що перевіз свого тата до Києва на постійне місце проживання і навіть дізнавався, що у Віталія Сергійовича були в українській столиці побачення.

Раніше повідомляли, Віктор Павлік згадав покійного сина в річницю його смерті: "Пашик пішов у небо".

Як повідомляв Знай.uа, помер експрем'єр і голова СБУ Євген Марчук: зупинилося серце.

Знай.uа писав, помер продюсер Наталі і групи "Міраж": під його хіти запалювали в "Лихі 90-ті".