Турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі, яка полюбилася шанувальникам завдяки серіалу "Величне століття", частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 6,7 мільйонів чоловік.

12 серпня 2021 року знаменитість святкувала своє 38-річчя, з нагоди якого виклала новий кумедний знімок в досить чоловічому образі. Жінка одягла штани, жакет і піджак. На ній не видно ліфчика, але зате можна помітити склянку міцного напою в одній руці і сигарету в іншій.

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Мер'єм, будучи про окуляри, видихає дим сигарети і дивиться прямо в камеру, сидячи з намальованими вусами. Таким чином актриса вирішила привітати себе з Днем народження. А до привітань підключилися всі її фанати, включаючи і російськомовних.

Хоча користувачі і відзначають, що Узерлі не розуміє російської мови, а також те, що скористатися перекладачем їй не дозволить брак часу, бо щодня вона отримує сотні повідомлень і дзвінків.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Мер'єм Узерлі, instagram.com/meryemuzerlimeryem
Мер'єм Узерлі, instagram.com/meryemuzerlimeryem

"З днем народження Мер'єм!!! 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 Міцного здоров'я, виконання всіх мрій, особливо найзухваліших і побільше посмішок в кожен ваш день!🎇🎇🎇🎇🎇", "З днем народження, Хюррем!❤ ️", "Завжди 18❤️❤️❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Хюррем, Махідевран і Хатідже з "Величного століття" опинилися в барі: "Так незвично"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала сімейну ідилію: справжнє жіноче царство

Знай.ua писав, дружина султана Сулеймана з "Величного століття" роздяглася і засвітила сильно вагітний животик