Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Кілька днів тому виконавиця зізналася, що змушена закінчити відпустку з Олексієм Потапенко в Хорватії заради концертів в рідній Україні. Вона опублікувала список з безлічі міст, де виступить практично без перерв. Наприклад, минулої суботи, 14 серпня, вона співала для Житомира, а в неділю опиниться на сцені Ibiza в Одесі.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

"Житомир, було круто! Одеса, Ibiza, зустрічай сьогодні!", - написала Настя Каменських до фрагменту виступу.

Відомо, що в суботу в Одесі виступала Світлана Лобода після повернення в Україну.

"Вауууу😍", "Спасибі, Настя від житомирян! Все було круто!🔥", "Спасибі. Чекаємо з повноцінним концертом❤️", "Ось все-таки вдячність людей за працю найцінніше, те, що надихає творити☺ у нас, аналогічно, вдячні читачі дарують крила за спиною☺", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати
Показати ще

Відомо, що потім Настя Каменських полетить до Туреччини, щоб дати там пару концертів в Анталії. Але вже 20 серпня опиниться в Сумській області на фестивалі "Kvartal FEST", потім на ще одному музичному заході "Underhill" в Івано-Франківській області, 22 серпня в Скадовську, 23 числа в Харкові і 24.08.21 — Могилів-Подільський.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Нагадаємо, на Настю Каменських накинулися з критикою: "Не видавиш з себе нічого"

Як повідомляв "Знай.ua", Потап з ланцюгами на шиї перетворився на героя "Матриці", навіть Настя Каменських не впізнала б

Знай.ua писав, Настя Каменських у крихітному бікіні показала, як спокушає Потапа: поклала руку на...