Відомого українського і російського співака Івана Дорна, який довгий час не показував шанувальникам подробиці особистого і сімейного життя, застали з дружиною на червоній доріжці Одеського кінофестивалю. Про це розповіли в співтоваристві «Культурна пральня» в «Телеграмі».

Як повідомляється, Іван Дорн з дружиною прийшов на урочисте відкриття заходу в костюмі від Бічолли Тетрадзе, який також відповідав за наряд дружини Насті.

"Прокинулися? У нас з вами сьогодні багато цікавого. На відкриття Одеського Кінофесту вчора забіг (в буквальному сенсі) Ваня Дорн з дружиною Настею. На нашій пам'яті-це їх перша поява на червоній доріжці. За вбрання подружжя відповідав Бічолла Тетрадзе", - розповіли фанатам співака в співтоваристві.

Фото: культурна пральня
Фото: культурна пральня

Фото: культурна пральня
Фото: культурна пральня

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: культурна пральня
Фото: культурна пральня

Для виходу в світ Іван Дорн вибрав чорні штани і сорочку, поверх яких накинув квітчастий халат-піджак. Його дружина була в чорній оксамитовій сукні з вражаючим розрізом і цікавим кроєм спідниці.

"Показ ніг на червоній доріжці?", - цікавляться в коментарях українці.

Нагадавши, це копита? Дорн на Каннському фестивалі незвично згадав про Україну, навіть дружину прихопив

Як повідомляв Знай.uа, невідомі розгромили столичний магазин Puma через співпрацю з Іваном Дорном

Також портал Знай.uа писав, що Дорн спантеличив несподіваним вчинком: "Подумала, що воскрес"