Популярна українська співачка Ольга Полякова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно стало відомо, що виконавиця відвідала Одеський міжнародний фестиваль, який проходить з 14 по 21 серпня в нашій країні. Прийшла знаменитість в компанії продюсера Михайла Ясинського, опинившись у вечірній облягаючій сукні з відкритими плечима з колекції дизайнера Андре Тана.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Ще тоді Оля Полякова розповіла, що опиниться на кіноринку в рамках ОМКФ, щоб презентувати фільм за її участі. А зараз в Stories жінка відобразила момент поїздки.

"Так, друзі, я їду на кіноринок продавати свій фільм, в якому я виступила со-продюсером і, звичайно ж, головною актрисою. Називається"Зірки за обміном". Їду на Одеський кіноринок продавати його, цей фільм дистриб'юторам", - розповіла Полякова в декількох Stories.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories
Оля Полякова, скріншот: Instagram Stories

Відомо, що сьогодні і буде оголошена дата прем'єри, коли комедія вийде на екрани України.

Нагадаємо, Оля Полякова затьмарила всіх подружок Бонда, навіть Крейг не встояв би: "Талія - аномалія..."

Як повідомляв "Знай.ua", Ольгу Полякову помітили в обнімку зі стильним красенем, і це не чоловік

Знай.ua писав, 16-річна Маша Полякова облизала хлопця і нарвалася на критику: "Фу, гидота". Зірка і її друг з оголеним торсом лежали на траві, а сама Полякова-молодша нібито злизувала кров хлопця