Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, виконавицею Slavia, активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує численним шанувальникам закулісся особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставив яскравий кадр, вперше показавши новеньку квартиру недалеко від Києва і провівши невелику екскурсію по території житлового комплексу.

Так, артист зізнався, що придбав житло ще задовго до розлучення з дружиною Ярославою - 2 роки тому. Шоумен зазначив, що з його вікон видно мальовничу природу, заходи сонця і навіть озеро.

Водночас для прогулянки по своїх володіннях виконавець вибрав зручні шорти, сорочку чорного кольору, яскраво-синю бейсболку і кеди.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Два роки тому я купив надзвичайно-красиву квартиру, з вікон якої відкривається вода, гори і мій улюблений захід сонця.

Коли шукав, то перебрав багато варіантів, хотів поєднати працювати в Києві і жити серед природи..."

Фолловери не пройшли повз, а під постом Михайла залишила коментар і його ексдружина Slavia: "Я влюбилася в це місце з першого погляду. Дякую, Михайло, що здійснив мою мрію🌞 💛 🤗"

"@slavia_official це місце тобі дуже пасує💚", - зворушливо відповів Дзідзьо.