Популярна українська співачка Ольга Полякова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

Виконавиця нещодавно відвідала Одеський міжнародний фестиваль, який проходить з 14 по 21 серпня в нашій країні, разом з продюсером Михайлом Ясинського. Вона постала у вечірній облягаючій сукні з відкритими плечима з колекції дизайнера Андре Тана. А також розповідала, що готується продати фільм за її участі. Полякова виступила со-продюсером і зіграла роль.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

А зараз Ольга дала собі можливість відпочити на Чорному морі, опинившись на яхті в білосніжному купальнику. Співачка виставила цілих шість фотографій в різних позах. У якийсь момент вона навіть повернулася до українців попою, і продемонструвала пружні форми.

"Одесочка прекрасна! За традицією 1, 2, 3, 4, 5 або 6?)", - написала Оля Полякова в публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Публікація Олі Полякової, скріншот: Instagram
Публікація Олі Полякової, скріншот: Instagram

"Як же я мрію побувати в Одесі ❤️ Жила в дитинстві в Україні, в Полтаві і завжди хотіла побачити Одесу❤️", "Бажаю всім багатенького чоловіка❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Полякова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Полякова)

Нагадаємо, Оля Полякова "продасть" себе в Одесі, але не на Привозі

Як повідомляв "Знай.ua", 16-річна Маша Полякова вразила недитячими поцілунками з новим хлопцем: "Мамі не показуй"

Знай.ua писав, Оля Полякова затьмарила всіх подружок Бонда, навіть Крейг не встояв би: "Талія-аномалія..."