Наталія Могилевська показала спільну фотографію з Жаном Беленюком, а також прокоментувала ситуацію з його нападом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Співачка є однією з найбільш популярних українських знаменитостей. Співачка активно веде свою Instagram-сторінку, на яку підписано 1,3 мільйона чоловік.

16 серпня українська знаменитість опублікувала спільним знімком з Жаном Беленюком. Вона розповіла, що зовсім недавно знімалася разом з українським борцем, а потім дізналася, що на нього напали в Києві.

в суботу знімалася з Жаном @zhanbeleniuk, дізналася, що на нього напали через колір шкіри на вулиці. На людину, яка вчора принесла золоту медаль Україні. Ваше щастя, що він не вбив вас, а міг.Я підтримую тебе, Жан і викладаю твої питання
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що 13 липня на Українського борця намагалися напасти в центрі Києва. Якісь молодики, які біля Печерська, спробували його спровокувати, називаючи " ч * рной мавпою "і закликаючи"валити в Африку". На щастя, до бійки справа не дійшла, проте про ситуацію розповів сам Беленюк у своїй соціальній сторінці Instagram.

Нагадаємо, на Жана Беленюка скоїли зухвалий напад у центрі Києва: "Вали в Африку"

Як повідомляв "Знай.ua", Жан Беленюк згадав, чого йому коштував гопак після травми на Олімпіаді в Токіо: "Мене вигнали"

Знай.ua писав, Оля Полякова влаштує грандіозне шоу на День незалежності: підготувала дещо несподіване. "