Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує багатотисячну публіку цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Як відомо, Володимир відправився зі своєю дружиною Надею в колоритну Туреччину, щоб зануритися в глибини східної культури, покуштувати місцевої їжі, скупатися в Середземному морі, і звичайно, знайти привід, щоб розмістити масу яскравих фото і відео з довгоочікуваної відпустки.

Цього разу 33-річний артист опублікував розмовну Insta Stories, в якій заявив про шокуючу новину: він розлучається зі своєю дружиною. Володимир обурюється в кадрі з приводу того, що він з собою на відпочинок взяв тільки спортивні речі, але Надя вирішила вибрати елегантний образ для походу в ресторан, який зовсім не поєднується зі стилем артиста. Звичайно, він захопився зовнішнім виглядом своєї дружини, але жартівливо заявив, що в такому шикарному образі нікуди йти не можна.

скріншот з Insta Stories

"Як тепер йти з нею в нормальний заклад. І навіщо мене так принижувати своїм розкішним виглядом? Ну це все, це розлучення", - обурено заявив артист.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

скріншот з Insta Stories

"Ти красива, але це занадто вже", - додав Володимир.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва втомилася від сімейних "скандалів" з Дантесом: "Опускаються руки"

Нагадаємо, Надя Дорофєєва поскандалила з Володимиром Дантесом на дивані: "Ось це с*ач!"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес заговорив про важкі пологи, хоча Надя Дорофєєва не народжувала: "Скоро познайомлю"