Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, виконавицею Slavia, активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує численним шанувальникам закулісся особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставив зворушливе відео, яке присвятив своєму другові, культовому вокалісту гурту "Скрябін" Андрію Кузьменку - 17 серпня співакові могло б виповнитися 53 роки.

Так, артист показав один з архівів, де Кузьма виступав на сцені з мікрофоном в руках, а також трепетно додав, що той назавжди залишиться в серцях українців.

Варто відзначити, що Андрій Кузьменко трагічно загинув 2 лютого 2015 року. Соліст групи "Скрябін" на 86 км траси "Кіровоград - Кривий Ріг - Запоріжжя", біля села Лозуватка за кермом власного автомобіля зіткнувся з молоковозом ГАЗ-5312 і від отриманих травм загинув на місці ДТП через кілька годин, так і не дочекавшись швидкої допомоги і рятувальників.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Кузьма, З Днем Народження тебе ДРУЖЕ!!!

Ти завжди у наших💙 💛"

Фолловери не пройшли повз: "будемо пам'ятати завжди👏❤️", "Скрябін найкращий", "завжди пам'ятаємо і любимо Скрябіна", "Кузьма назавжди в наших серцях ❤️❤️❤️", "😢❤️❤️ З Днем Народження легенда!", "З днем народження Кузьма! вічна і світла пам'ять🙏 🙏 🙏 🕯 🕯 🕯".