Учасниця романтичного реаліті "Холостяк" Анна Богдан має досить велику армію шанувальників, з якими вона ділиться яскравими кадрами, порадами та цікавими подробицями з життя.

Цього разу Анна Богдан вирішила поговорити зі своїми підписниками на тему взаємин між чоловіком і жінкою. Нещодавно дівчина натрапила на цитату, яка її сильно зачепила.

Фото зі сторінки Анни Богдан
Фото зі сторінки Анни Богдан

"Чоловік не здатний кинути жінку, яка без нього - може. На таку можна кричати, її хочеться придушити, обізвати безсовісною Дездемоною, але кинути не можна. (Слава Сэ)"


Анна Богдан зазначила, що вважає цю фразу істинною, адже вона як ніяка інша описує відносини між чоловіком і жінкою.

"Ось задумайтеся, кого хочуть чоловіки? Впевнених в собі жінок, самозакоханих (тут в міру😅), самодостатніх. Мені здається, якщо жінка не «тримається» за чоловіка, і не показує що він для неї - найважливіше на всьому білому світі, то тоді відносини виходять більш ніж гармонійними, і поважними у ставленні один до одного. І навпаки, коли жінка найважливішою людиною у своєму житті вважає не себе, а чоловіка - то відносини руйнуються зі швидкістю світла", — розповіла вона.

Анна Богдан, фото з instagram
Анна Богдан, фото з instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Анна Богдан зізналася, що з дитинства її вчили, що жінка повинна цінувати і поважати в першу чергу себе. І при цьому вона повинна себе реалізувати не тільки як дружина і мама, а ще й як особистість.

"Нікого важливішого за ВАС у Вашому житті немає! Тільки ви вибираєте свій шлях і те, як проживете ваше життя! Будьте тією, яких добиваються! Будьте тією, якими захоплюються! Будьте тією, на кого хочеться рівнятися", — підсумувала дівчина.

Раніше повідомляли, потенційна дружина Заливако Анна Богдан знайшла собі подругу з "Холостяка", цю красуню пам'ятають Всі: "самотньо без...." Цього разу Крісті Че опинилася в компанії улюбленої Михайла Заливако Анни Богдан

Як повідомляв Знай.ua, "Холостяк" Михайло Заливако "зізнався" що комплексує через високий зріст Анни Богдан:"відчуваю себе карликом". Михайло заявив, що Анна вища за нього

Знай.ua писав, Юля "Зайка" після "Холостяка" дозволила чоловікові розпустити пустотливі ручки в басейні: "щоб не згоріла".