На особистій сторінці в Instagram українського співака і продюсера Потапа з'явилася нова публікація.

На цей раз він поділився своїми планами на найближче майбутнє, а також нагадав про наближення концерту групи «MOZGI», продюсером якої він є, в столиці України.

За його словами, їх група завжди виглядала трохи нестандартно для українського шоу-бізнесу.

"Як група, ми завжди були більше схожі на охоронців клубу, ніж на групу, яка повинна в цьому клубі виступати. Зараз я скину в наступній сторіс презентацію нашої нової пісні. Не забувайте, що концерт "MOZGI «в Києві – 19 вересня на»ПБК". У Києві, не переплутайте», - закликав співак.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Він також приміряв нові образи, додавши собі за допомогою спеціальної програми різні зачіски і бороду.

На ще одному кумедному знімку він показав, як відпочиває з друзями біля басейну – всі вони одягнені в білі сорочки і такі ж шорти. Серед відпочиваючих - відомий ведучий і актор Юрій Горбунов.

"Таки Уніформа", - підписав знімок, який вже встиг стати вірусним у соцмережах завдяки дружині Горбунова, Каті Осадчій, Потап.

Нагадаємо, на Настю Каменських накинулися з критикою: "Не видавиш з себе нічого"

Як повідомляв " Знай.ua", Потап з ланцюгами на шиї перетворився на героя "Матриці", навіть Настя Каменських не впізнала б

Знай.ua писав, Настя Каменських у крихітному бікіні показала, як спокушає Потапа: поклала руку на...