Відома американська співачка Брітні Спірс черговий раз здивувала фанатів та опублікувала в Instagram фото без бюстгальтера.
Останнім часом Брітні Спірс досить активна у своєму Instagram, де за її життям стежить понад 33 мільйони людей. Тут вона ділиться своїми думками чи просто новими фото.

Фото зі сторінки Брітні Спірс
Фото зі сторінки Брітні Спірс

Цього разу знаменитість здивувала фото, яке зробила топлес. При цьому вона відмітила, що так почувається більш впевненою.

Фото зі сторінки Брітні Спірс
Фото зі сторінки Брітні Спірс

Також знаменитість наголосила, що її тіло, це тільки її діло, тому вона може оголюватися коли захоче.

Фото зі сторінки Брітні Спірс
Фото зі сторінки Брітні Спірс

"Все-таки я впевнена, що вам цікаво, навіщо мені відкривати своє тіло зараз ... ну це тому, що я народився у цьому світі голою. Я хотіла бачити себе легшою ... оголеною ..., як я народилася. Я жінка …. красива… чуйна жінка, якій потрібно подивитися на себе в чистому вигляді !!! Ні… Я не збираюся робити фотографії топлес до кінця свого життя, тому що це буде нудно", - зазначила Брітні Спірс.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Брітні Спірс розкрила правду про десятки років ув'язнення у власному будинку: "Плачу кожен день"

Як повідомляв "Знай.ua", бойфренд Брітні Спірс змусив співачку судитися з батьком за мільйони, зароблені "в рабстві"

Також портал Знай.uа писав, що Брітні Спірс більше ніколи не стане мамою? У співачки серйозні неприємності