Вже відома мільйонам українців учасниця і переможниця романтичного реаліті "Холостяк" Анна Богдан продовжує ділитися зі своїми шанувальниками все нові і нові сцени з життя з коханим Михасем Заливаком.

Цього разу Анна навіть показала "постільну" сцену. Тут Анна Богдан розповіла про завалений директор, де шанувальники пари пишуть безліч питань і компліментів, а також є ще й прохання.

Про це стало відомо завдяки новим Stories Анни Богдан в мережі Instagram.

На кількох кадрах можна побачити, як Анна Богдан читає коментарі та прохання шанувальників з директа Михайлу Заливаку, що лежить майже на її колінах.

Історія Анни Богдан, скріншот: Instagram
Історія Анни Богдан, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За словами Анни ясно, що підписники дуже хочуть, щоб парочка влаштувала якийсь марафон. На жаль, жодних детальних подробиць поки немає. Однак можна почути, що Михайло погоджується з такою ініціативою.

Історія Анни Богдан, скріншот: Instagram
Історія Анни Богдан, скріншот: Instagram

Історія Анни Богдан, скріншот: Instagram
Історія Анни Богдан, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що популярна в мережі TikTok блогерка Даша Євтух, яка здобула популярність завдяки своїм яскравим відео з розпакуваннями, розповіла своїм фанатам історію про те, як їй вдалося не потрапити в новий сезон популярного романтичного реаліті "Холостячка".

Виявляється, що у нової "Холостячки", відомої співачки Злати Огнєвіч могла з'явитися молода конкурентка Даша Євтух. Поки точно невідомо, правда це, або гумористичний вигадка.

Раніше повідомляли, потенційна дружина Заливако Анна Богдан знайшла собі подругу з "Холостяка", цю красуню пам'ятають всі: "Самотньо без....".

Як повідомляв Знай.uа, "Холостяк" Михайло Заливако "зізнався" що комплексує через високий зріст Анни Богдан: "Відчуваю себе карликом".

Знай.uа писав, Юля "Зайка" після "Холостяка" дозволила чоловікові розпустити пустотливі ручки в басейні: "Щоб не згоріла".