Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливий архівний знімок з чорно-білої фотосесії Андрія Кузьменка. Так, артистка тепло привітала давнього друга з днем народження 17 серпня - вокалісту групи "Скрябін" могло б виповнитися 53 роки.

На знімку Кузьма Скрябін радісно посміхався на камеру, примірявши джинси і білосніжну сорочку, а сама Ірина з сумом зазначила, що зараз би виконавець міг святкувати важливу дату в колі сім'ї та друзів.

Варто відзначити, що Андрій Кузьменко трагічно загинув 2 лютого 2015 року. Соліст групи "Скрябін" на 86 км траси "Кіровоград - Кривий Ріг - Запоріжжя", біля села Лозуватка за кермом власного автомобіля зіткнувся з молоковозом ГАЗ-5312 і від отриманих травм загинув на місці ДТП.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Андрій....гуляли б сьогодні.... 53 було б...

Друже, не знав ти, що так буде все...

З днем народження!"

Фолловери не пройшли повз: "З Днем Народження .Наш Герой Людина з Великої Літери Нам Тебе дуже не вистача😢😢😢😢😢", "😢😢непоправна втрата(((", "Дуже шкода людини, прекрасний співак!!! І ваш кліп Мовчати - це шедевр!!", "Андрію, ти живеш у наших серцях 😢❤️".