Популярний український телеведучий "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписані понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Зовсім недавно блогер став батьком втретє, його дружина Юла народила йому сина Ніла 20 липня, о 13:13, з вагою 4060 кг і зростом 55 см. Молоді батьки раді появі малюка і активно розміщують пости на тему розвитку і самопочуття сина. Крім новонародженого сина, у Анатолія є дві доньки - 10-річна Аліса і 8-річна Лоліта, які часто фігурують в соціальному житті телеведучого.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Цього разу телеведучий розмістив пост на тему вічних коливань людей, між тим, з користю провести вільний час, або ж витратити його в своє задоволення. Анатолій перерахував кілька "за" і "проти", але в підсумку сам заплутався, адже він як і всі інші люди, іноді сумнівається в своїх рішеннях.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Давати собі можливість повалятися і пропустити цілий день, замість того, щоб стати краще. Вивчити 10 нових слів англійською, або пробігти 10 км в парку. Або все ж подивитися серіал і з'їсти чогось шкідливого. І цей час для тебе, воно все ж класне, або в нікуди? Я заплутався", - написав Анатолій.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч "запустив" найріднішу людину в космос заради пам'яті: "Спасибі..."

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч покотив на море заради вечірки з "піонерами": сім'я почекає

Також портал Знай.uа писав, що дружина Анатолія Анатоліча занудьгувала без вагітного животика, довелося роздягнутися: "Бабуся танцює"