Андрій Шевченко пішов з посади головного тренера збірної України з футболу ще 1 серпня 2021 року.

З того моменту з'явилося дуже багато чуток і всіляких новин щодо того, хто ж очолить нашу команду, адже вже у вересні почнуться відбіркові матчі до Чемпіонату світу в Катарі. До останнього дня все зводилося до того, саме Сергій Ребров просто зобов'язаний опинитися на чолі української збірної.

Скрін, Instagram Шевченка
Скрін, Instagram Шевченка

Про це говорив навіть Мирон Маркевич, який у 2016 році очолив Комітет збірних Федерації футболу України. Він привітав Сергія з отриманою посадою. Але згодом стало відомо, що колишня зірка "Динамо" не може розірвати контракт з еміранським клубом "Аль-Айн".

Сергій Ребров, скріншот: YouTube
Сергій Ребров, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підсумку головним тренером збірної України став Олександр Петраков. Точніше, він виконуючий обов'язки наставника. Йому 64 роки і в структурі УАФ фахівець працює вже 10 років, з 2011 року. До цього моменту він очолював всілякі юнацькі збірні і з молодими хлопцями навіть ставав чемпіонами світу U-20. Це сталося в 2019 році.

Мирон Маркевич, скріншот: Youtube
Мирон Маркевич, скріншот: Youtube

До цього, в 2014 році, він проходив в груповий етап чемпіонату Європи U-19. Далі, через рік, в 1/8 чемпіонату світу U-20. У півфінал чемпіонату Європи U-19 Олександр Петраков з хлопцями потрапив у 2018 році.

Олександр Петраков
Олександр Петраков

Нагадаємо, Володимир і Олена Зеленські провели параолімпійську збірну України в Токіо: "Всі ви-вже переможці"

Як повідомляв "Знай.ua", Мирон Маркевич сказав, хто очолить збірну України вже 9 серпня: виведе на ЧС і Євро-2024

Знай.ua писав, Андрій Шевченко пішов з посади тренера збірної України: "Я вдячний"